Afgelopen vrijdag had ik – een beetje onverwacht – een verkoopmarktje. Het werd georganiseerd bij instelling Theodotion. Mijn zus werkt daar – als ze niet druk is met zingen bij de Pauwergirls!
Op het laatste moment hadden ze nog een plekkie dus ik alles ingepakt en erheen. Gezien het thema van de markt (Hollands) en de doelgroep (opperst bejaard) heb ik een aantal leuke dingetjes in vaderlandslievende kleuren gemaakt.

oranje oorbellen2

Sieraden Koningsdag

De engeltjes van Oranje! Deze hangers zijn heel gemakkelijk om te maken. Ik heb er al heel veel van gemaakt in de loop der tijd. Wat je per se nodig hebt zijn vleugelkralen en een GSM hangertje, voor de rest kun je kralen naar eigen smaak gebruiken. De onderste moet een wat grotere kraal zijn, 10 a 12 mm, of een kleinere kraal van 8 mm met een grote kralenkap. De kraaltjes erboven zijn 6 mm.
Deze zijn dus in rood-wit-blauw en oranje.

oranje engeltjes2 engeltjes van oranje2

Nu het al bijna Koningsdag is, is dat natuurlijk de gelegenheid om Oranjegezinde¬†sieraden zoals oorbellen aan te bieden! Op zo’n dag (en met voetbalwedstrijden) vinden mensen het ook leuk om zoiets te dragen.
De oorbellen zijn in principe ook weer heel eenvoudig: wat kralen in de juiste kleuren en gewoon kettelen.

koningsdag oorbellen

Op de markt waren de hangertjes geluksdubbeltjes ook heel populair. Ik heb ze bijna allemaal verkocht. Nog eentje op voorraad!
Het was heel gezellig en het was leuk om weer van alles aan de man te brengen. Normaal gesproken verkoop ik natuurlijk alleen via internet en dan zie ik niet waar de spullen terecht komen!

kraam2

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *