Binnenkort worden de sieraden, kralen en vintage artikelen gecombineerd tot één shop. En wel op een fysieke locatie!

Klik hier voor mijn handgemaakte sieraden!

Ik kan nog niet alles onthullen, maar de blije ekster krijgt haar eksternest. Hier kun je dan ook langskomen om spullen te bekijken en direct te kopen. Een deel van het aanbod blijft uitsluitend online staan, zoals de losse kralen en onderdelen. Maar in de nieuwe shop zijn ook sieraden en kralenpakketjes te koop.
Daarnaast een groot en wisselend aanbod van vintage artikelen.

Deze website gaat ook helemaal op de schop. De sieraden die ik online verkoop, vind je in mijn Etsy shop onder handmade jewelry. Daarnaast komt er dus extra aanbod in de winkel.

Ik verheug me er heel erg op, en het wordt nog een bult werk!
Dus: watch this space! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *